Saab blijft een erg geliefd automerk. Zaterdag maken de Saab lovers uit de Kempen een Europese trip. Zaterdagochtend tussen 8.30 en 9.30u vertrekken ze bij garage Luyten in Herentals naar het Jubelpark in Brussel. Alle Saabrijders zijn welkom.



Fervent Saabrijder Marino Bernardon van Blok Security Herentals :  'Morgen zaterdag tussen 8.30 en 9.30u komen we allemaal samen bij garage Luyten aan de Toekomstlaan in Herentals. Van daaruit vertrekken we  naar het  Jubelpark in Brussel om daar om 11u met de andere Belgische Saabliefhebbers bijeen te komen. 

Zondag is er een Saabbijeenkomst tussen 9 en 10u om dan te vertrekken naar Nederland.  Eerst stoppen we in de buurt van Roosendaal om met een groepje Nederlanders te verbroederen.  Daarna wordt er verder gereden naar voormalig vliegkamp Valkenburg waar volgens de laatste cijfers al 1250 Saabs bij mekaar komen.

Alle Saabrijders zijn welkom, inschrijven is niet nodig.  Voor de rest vinden deze evenementen plaats in zowat 40 landen over de ganse wereld.'